Slutspillet i herrenes håndboldliga bød onsdag på to tætte kampe med hold her fra landsdelen.

Der var fra start lagt op til en tæt kamp, da Skjerns håndboldherrer tog imod Team Tvis Holstebro onsdag aften i Skjern Bank Arena. Det er Tvis der kommer bedst fra start, men holdet bliver hurtigt indhentet af et velspillende Skjernhold. Og da TTH's Petar Nedadich taber bolden lige i hænderne på en Skjern-spiller kvitterer hjemmeholdet med en kontrascoring og kan gå til pause med stillingen 12-9.

Spænding til det sidsteI anden halveg følger Team Tvis Holstebro godt med Skjern, og ved slutfløjtet har de udlignet til stillingen 22-22. Skjern har dog mulighed for en sejr med et tremeterkast til Kasper Søndergaard.

Bolden rammer stolpen og er få centimeter fra at være inde, da TTH-målmand Rasmus Schmidt Lind lander på den og får den bremset. Kampen ender uafgjort.Se de sidste nervepirrende sekunder i videoen herunder.

Sejr til Viborg HK

Viborg HKs herrer viste gode takter, da de kom stort foran i første halveg mod Kolding, 16-10 stod der ved pausen. Selv målmand Dane Sijan scorede to gange.

Men kampen udviklede sig til en sand gyser, da VHK ikke scorede en eneste gang de sidste ti minutter. Hjemmeholdet formåede dog at holde modstanderen på afstand og vandt 25-24.