VIDEO: FCM tilfreds med transfervinduet

Sportsdirektør Claus Steinlein er tilfreds med et transfervindue, der har været anderledes sammenlignet med de senere års transfervinduer. Denne gang har FC Midtjylland købt ind i stedet for at sælge ud.

steinlein_0.jpg

- Vi er meget tilfredse med det her transfervindue.

Sådan lyder meldingen fra FC Midtjyllands sportsdirektør Claus Steinlein.

Ved midnat mellem mandag og tirsdag lukker transfervinduet, og det vil være konklusionen på et transfervindue, der har været anderledes for fusionsklubben, hvis man sammenligner med de tidligere år, hvor FC Midtjylland har været presset til at sælge ud af profilerne for at få økonomien til at hænge sammen.

Tilbage i juli overtog den engelske rigmand Matthew Benham aktiemajoriteten i klubben, samtidig med at han smed over 68 millioner kroner i klubben.

- At Benham er kommet ind har betydet, at vi i stedet for at skulle tænke defensivt og miste to-tre spillere, så har vi kunne tænke lidt offensivt og hente nogle gode spillere i stedet, siger Claus Steinlein til TV Midtvest.

Siden da har FC Midtjylland hentet Lasse Heinze, Jim Larsen, Tim Sparv og Marco Urena med flere. De to sidstnævnte er landsholdsspillere for henholdsvis Finland og Costa Rica.

- FC Midtjylland regner med at være i mål nu. Vi ved aldrig, om der dukker et tilbud op på én af vores spillere, som vi ikke kan sige nej til, men som udgangspunkt kan hele regionen godt forvente, at det er det her hold, der skal spille resten af efteråret, siger Claus Steinlein.

 

1:50