VIDEO: Dansktop på tysk

Dansktopkongen Johnny Hansen fra Hurup henter inspiration hos Hinterseer og udkommer på tysk.

Foreløbigt er det blevet til et enkelt nummer: Ich Fange Nie Mehr Was An Einem Sonntag An. Den kommer på Kandis' næste cd.

- Det skyldes selvfølgelig Hansi Hinterseer og Helene Fischer, hvad de hedder alle sammen dernede fra, som er skyllet ind over Danmark. Og folk har taget virkeligt godt imod, de har ligget rigtigt højt placeret på salgslisterne. Jeg tror virkelig godt folk kan li musikken og den stil, siger Johnny Hansen fra Kandis.

Wienerschnitzel og kolde fadøl

Kandis har skiftet pladeselskab til EMI, og de kunne godt tænke sig lidt dansktop på tysk. Kandis spiller hvert år job 160 jobs i Danmark. Men selv om det populære orkester nu forsøger sig på nabosproget, har de ingen planer om at skifte hjemmebane fra Hurup til Tyskland.

- Jeg tror aldrig Kandis bliver et rent tysksproget orkester, det tror jeg ikke på. Hvis jeg skal til at køre karriere i Tyskland, så skal jeg lige have genopfrisket mit skoletyske. Jeg kan bestille en wienerschnitzel og to kolde fad, men ud over det, rækker det ikke så langt, fortæller Johnny Hansen.

Se og hør Kandis-Johnny på tysk: