Onsdag aften var Skjern Håndbold på besøg hos KIF Kolding København – og vestjyderne tog en sejr med hjem for første gang i 11 år.

Bjarke Christensen

Håndboldherrerne fra Skjern vandt onsdag aften 30-27 over KIF Kolding København. Dermed bryder vestjyderne et 11 år langt udebanekompleks mod Kolding København.
- Vi er selvsagt sindssygt tilfredse. Det er en stor sejr på en vanskelig udebane, hvor vi historisk set har haft det svært. I 45 minutter formåede at vi at holde vores fejl nede på et minimum, siger Skjerns topscorer Bjarte Myrhol til klubbens hjemmeside.

Tæt kamp
Skjern var i front med fire mål allerede i slutningen af første halvleg, og i anden halvleg kommer de endda i front med seks mål, da Bjarte Myhol syv minutter inde i halvlegen bragte vestjyderne på 17-11. Alligevel blev det en tæt kamp. Kolding Københavns Bo Spellerberg udlignede nemlig til 25-25 kort før slutfløjt, men det var altså Skjern, der vandt kampen 30-27. Med sejren kravler Skjern op på en andenplads i ligaen.