Video: Økserøveri i Karup

To mand røvede torsdag aften Super Brugsen i Karup. Begge var bevæbnet med økser. Midt- og Vestjyllands Politi mener, der kan være en sammenhæng med økserøveriet i Herning i tirsdags.

Torsdag aften klokken lidt i otte begik to mænd væbnet røveri mod Super Brugsen i Karup. De to mænd kom kørende på en sort knallert med en orange firkant malet på forskærmen. Da de kommer til butikken, løber de to mænd ind i butikken og truer sig til et endnu ukendt kontantbeløb og tyve pakker cigaretter.

Aggressiv adfærd

Den ene røver er i følge politiet meget aggressiv og slår øksen ned i disken for at skræmme personalet. Da de har fået udleveret penge og cigaretter, kører de to mænd væk på den sorte knallert. I følge et øjenvidne kører de væk af Alhede stien, der går mellem Karup og Herning.

Sorte Adidas trøjer

Den ene mand beskrives som kraftig og havde en sort Adidas trøje på med orange striber på ærmerne. På hovedet havde han en sort hætte. Hans sko og bukser var også sorte. Skoene vurderes at være af mærket Hummel.

Den anden røver beskrives som almindelig. Han havde også en sort Adidas trøje på, men striberne var hvide. På hovedet havde han en sort hætte med en hvid prik på. Hans sko var også sorte.

Alvorlig forbrydelse

Midt- og Vestjyllands Politi ser meget alvorligt på forbrydelsen

- Det kan dårligt blive mere alvorligt. Det næste skridt er at skade nogen med økserne. Det er både farligt, alvorligt og ubehageligt, siger Vagtchef Carsten Henriksen fra Midt- og Vestjyllands Politi.

Der var tre medarbejdere i butikken, da røveriet skete og ifølge Jan Hjort, der er uddeler fik de tre psykologhjælp allerede i går aftes.

Mulig sammenhæng med Herning-røveri

Tirsdag aften røvede en maskeret mand Netto ved Engholm Søpark i Herning og truede sig til kassebeholdningen med en halv meter lang økse. Politiet vurderer, at der umiddelbart kan være en sammenhæng mellem de to røverier.

Hvis du har oplysninger, der kan hjælpe Politiet så ring 114.

Se overvågningsbillederne af de to røvere her:

 

00:57 Luk video