Viborg tromler Fremad Amager med 6-0

Viborg vandt med tennis-cifre på udebane over Fremad Amager.

Steffen Højer og hans Viborg-mandskab fik endelig gang i spillet og målscoringen efter Viborgs tre nederlag i træk.

Superliga-nedrykkeren Viborg fik endelig gang i spillet og målscoringen efter tre nederlag i træk.

På udebane mod Fremad Amager blev det til en knusende sejr på 6-0, efter Alexander Fischer havde sørget for pauseføringen 1-0.

I anden halvleg gik det stærkt. Efter tre minutter gjorde Andreas Albers det til 2-0, og i de efterfølgende seks minutter satte Morten Beck tingene på plads med to mål.

I de døende minutter cementerede Christian Sivebæk med to mål, begge på straffespark.

Dermed er Fremad Amager eneste hold uden point i rækken.

Vejle ligger i toppen af 1. division men måtte nøjes med 2-2 mod Skive efter at have ført 2-0.

Thisted snuppede endnu en sejr over en nedrykker fra Superligaen. Denne gang gik det ud over Esbjerg

Vendsyssel sejrede 3-0 hjemme over Brabrand og ligger på tredjepladsen med otte point.

Endelig vandt FC Roskilde med 2-1 ude over Fredericia, mens HB Køge hjemme slog Nykøbing FC med 3-1.