Viborg-træner: Vi skal forstærke os inden næste sæson

Johnny Mølby fortæller, at klubben allerede er begyndt at se sig om efter forstærkninger til alle kæder.

Viborg har for længst reddet endnu en sæson i Alka Superligaen, og derfor kan træner Johnny Mølby allerede nu tillade sig at kigge fremad.

Han fortæller, at klubben allerede er ved at kigge på forstærkninger til den kommende sæson og understreger, at man kigger efter forstærkninger på alle positioner.

- Der er ingen tvivl om, at vi allerede er begyndt at kigge os omkring. Vi skal blive endnu bedre til næste sæson, og det er absolut målet for os, at vi får en endnu bedre trup til næste sæson.

- Vi kigger ikke efter nogen særlige positioner, men kigger efter spillere til hele banen, og vi vil gerne forstærke os over hele linjen, siger Johnny Mølby.

 

I første omgang er det vigtigt for træneren, at det er spillere, der kan forstærke truppen med det samme, men han fortæller også, at nye talenter kan komme på tale i Viborg-truppen.

- Det er klart, at det er spillere, der kan gå i startopstillingen, der har første prioritet. Men det kan sagtens være, at der kan komme nogle unge udviklingsspillere ind, siger Johnny Mølby.

 

Træneren regner dog med, at store dele af den nuværende trup fortsætter til næste sæson, men for ham er det vigtigt, at han får en bredere trup.

- Der er mange, der kommer til at fortsætte i næste sæson. Vi har en dialog med nogle af dem, der har udløb, og så er det klart, at der kommer lidt ekstra ind også.

- Vi har nogle i truppen, hvor det er første gang, at de spiller i Superligaen, og de er ved at være mærket efter en lang sæson, og på nuværende tidspunkt har vi ikke en trup, hvor vi bare kan skifte ud, siger Mølby.

 

I første omgang gælder det dog om at slutte sæsonen fint af, Mølby kalder første sæson tilbage i Superligaen for en god læringsproces.

- Vi har spillet en god sæson og vil gerne slutte godt af. Vi arbejder hele tiden med at ramme vores topniveau, og det er fokus i de sidste kampe, siger han.

 

Viborgs resterende program byder på to udekampe mod henholdsvis Brøndby og FC Nordsjælland, inden sæsonen sluttes af med en hjemmekamp mod Hobro.

 

/ritzau/