Viborg-træner irriteret over smalt nederlag i Aalborg

Johnny Mølby mente, at hans mandskab skulle have haft point med hjem fra opgøret i Aalborg.

Viborg FF drillede igen et tophold på hjemmebane, da klubben torsdag aften var på besøg i Aalborg.
    
Det blev dog ikke til point for gæsterne, der efter en tæt og intens affære tabte med 0-1 til AaB.
    
Viborg havde dog både muligheder og den spillemæssige kvalitet til at få point med hjem fra Nordjyske Arena, men modsat seneste rundes opgør mod Brøndby manglede skarpheden i de afgørende faser.
    
- Jeg er pivirriteret over, at vi ikke fik noget med fra kampen. Det var der rigtig gode muligheder for, siger træner Johnny Mølby, der er cheftræner i Viborg.
    
- Vi havde bolden meget mere, end jeg havde regnet med. Jeg troede, at vi ville møde et hjemmehold, der ville komme mere aggressivt ud.
    
- AaB havde stor respekt for os, og de valgte at stille sig dybt, så vi fik god tid på bolden. Jeg savnede den sidste kvalitet, siger Johnny Mølby.
    
Viborg kom til kampen efter en imponerende sejr over Brøndby, og Johnny Mølbys mandskab stikkede hjemmeholdet med knivskarp kontrafodbold.
    
Men selv om det ikke blev til point i Aalborg, var Viborg-træneren alligevel tilfreds med udeholdets udtryk i torsdagens kamp.
    
- Sejren over Brøndby gav en masse selvtillid og tro. Det var også en cadeau til os, at AaB valgte at være meget afventende og spille på kontra på hjemmebane
    
- Vi har spillet to svære udekampe på så god en måde, og det skal holdet have ros for, slutter Johnny Mølby.
    
Viborg har efter ti spillerunder hentet 11 point. Holdet møder i næste spillerunde Lyngby BK, som kommer til kampen med sejre over netop Brøndby og AaB.
    
/ritzau/