Viborg-sportschef: Vi får et stærkt hold

Ole Nielsen er i fuld gang med at sammensætte holdet til næste sæson i Viborg FF. Han regner med at hente tre til fem nye spillere til klubben.

070614_Ole_Nielsen_VFF_Sportschef.jpg

Det bliver et ganske slagkraftigt hold, der efter sommerferien skal forsøge at spille Viborg FF tilbage til superligaen. I hvert fald hvis den nye sportschef Ole Nielsen lykkes med de ting, han arbejder på i øjeblikket.

- Vi får måske en smallere trup, men jeg tror, at den kvalitetsmæssigt bliver nøjagtig lige så stærk - måske endda stærkere - end det vi har set i superligaen, siger Ole Nielsen til TV MIDTVEST.

Hvem han har i kikkerten, vil han ikke afsløre, men han regner med at hente tre til fem nye spillere til klubben.

- Jeg har allerede nogle navne på blokken og håber da også, at vi kan lande en af dem inden for en overskuelig fremtid.

Succes i SønderjyskE

Den 47-årige sportschef begyndte i sit nye job for en uge siden. Han kom til det midtjyske efter fire succesfulde år i SønderjyskE, som trods en forholdsvis beskeden økonomi har formået at bide sig fast i superligaen.

- I SønderjyskE formåede vi at få lavet en fantastisk god træningskultur, en vinder-attitude og en rykken sammen i bussen, når det virkelig gjaldt. Nogle af de dyder vil jeg gerne være med til sammen med den øvrige stab i Viborg at få indprentet i vores gruppe af spillere, siger han.

Ole Nielsen har tidligere været direktør i AaB Ishockey, ligesom han har været fodboldtræner i 1. og 2. division for FC Nordjylland og Aalborg Chang. Som ung var han selv et stort talent, der skiftede fra AaB til Hamburger SV. På grund af skader indstillede han dog sin aktive karriere allerede som 26-årig.

Ole Nielsen fortæller i dette interview, hvorfor han sagde ja til Viborg FF - og om den udfordring der venter:

7:04

 

2:18
Den nye sportschef i Viborg FF er i fuld gang med at sammensætte holdet til den nye sæson i 1. division.