Viborg slået af Györ

Viborg HK tabte den første Champions League-finale 24-26 i Aalborg mod Györ fra Ungarn.

VHK_skade.jpg

Viborg HK kan få svært ved for anden gang i klubbens at vinde Champions League.

I det første finaleopgør hjemme mod ungarske Györ blev det til et nederlag på 24-26 - et resultat, som meget vel kan vise sig at være for lidt forud for næste weekends returkamp i Ungarn. 

Om det var nerver eller ungarernes høje tempo, der generede Viborg skal være usagt. Mange af Györs mål blev scoret efter gennembrud eller hurtige opløb, som tog viborgenserne på sengen, og det ungarske tempo blev på imponerende vis holdt kampen igennem - det skriver Ritzau

For Viborg HK var målvogter Katrine Lunde kampens store - og vel også eneste - oplevelse. Hun holdt om nogen holdet inde i kampen, og allerede før pausen havde hun snuppet tre straffekast. Det var også hende, der stod bag de redninger, som kortvarigt fik optimismen frem hos tilskuerne i Gigantium i Aalborg, da Viborg fik udlignet til 17-17.

I slutminutterne fik viborgenserne lidt mere held i afslutningerne, og havde reelt muligheden for at udligne med få sekunder igen. Men Grit Jurack mistede bolden, og i stedet blev det til en Györ-kontra og en - i følge Ritzau - helt fortjent sejr.