Viborg rejser hjem fra Randers uden point

For anden gang i denne sæson tabte Viborg til Randers. Gæsterne fra domkirkebyen måtte se sig slået med 2-1.

Randers FC har flere gange haft problemer mod naboerne fra Viborg, men søndag hentede Olafur Kristjanssons mandskab sæsonens anden sejr mod netop Viborg.

Topscorer Michael Ishak bragte Randers foran 1-0, og efter at Søren Reese havde udlignet for gæsterne, afgjorde Marvin Pourie opgøret i anden halvleg.

Med sejren kom Randers op på siden af Brøndby på tredjepladsen i Alka Superligaen, mens Viborg blot er nummer 12.

Det var gæsterne, der startede bedst ud i lokalopgøret, og Johnny Mølbys tropper, der før søndagens opgør ikke havde vundet i to måneder i Alka Superligaen, tilspillede sig flere gode chancer i kampens start.

Men skarpheden i feltet var en mangelvare for gæsterne. Det kunne man ikke beskylde Randers for at mangle, og de kom foran 1-0 midt i første halvleg på et mål af Michael Ishak.

Viborgs Søren Reese slap sin markering af svenskeren, der efter en fin aflevering fra Marvin Pourie sikkert kunne udplacere gæsternes keeper Peter Friis Jensen.

Gæsterne opgav dog ikke ævred og overtog mere af spillet efter Randers-målet. Det gav udbytte godt ti minutter før pausen, da samme Reese med sit første mål nogensinde i Superligaen udlignede til 1-1.

Midterforsvareren kom højst på et hjørnespark fra Jonas Kamper, og med et flot hovedstød kvitterede han til pausestillingen.

Starten på anden halvleg var ikke ulig første. Efter blot et minut af anden omgang blev Serge Deblé sendt igennem på en friløber, men han brændte på det skammeligste.

Det blev prompte straffet i den anden ende, hvor Marvin Pourie på kanten af offside udnyttede en tilsvarende chance. Alene med Peter Friis Jensen svigtede tyskeren ikke, og med et elegant løft gjorde han det til 2-1 til Randers.

Mere blev der ikke scoret, og dermed vandt Randers for anden gang i sæsonen over Viborg.