Viborg-lejr revser pinlig indsats efter Silkeborg-smæk

Der er selverkendelse hos Viborg-træner Johnny Mølby samt Jonas Kamper efter 1-3-nederlag til Silkeborg.

Et hattrick af Silkeborgs Davit Skhirtladze blev afgørende, da Silkeborg tog sæsonens tredje sejr fredag i Viborg.

Dermed fik Silkeborg revanche for et 1-5-nederlag tidligere i sæsonen, og det kunne der ikke indvendes noget imod, mente Viborgs Jonas Kamper efterfølgende.

- Vi må lægge os fladt ned, og tage imod alle de tæsk, vi får, for den indsats, vi leverede i dag, var slet ikke god nok. Det var pinligt. Vi skal smøge ærmerne op, og levere en trodsreaktion, siger Jonas Kamper.

Silkeborg kom på 1-0 allerede efter to minutter, og det satte tonen for opgøret.

- Vi var på bagkant hele første halvleg og havde meget sporadiske muligheder. Da vi kom på 1-2, var jeg overbevist om, at vi kunne få lagt et tryk, men da de så scorede til 1-3, punkterede kampen, tilføjer fløjspilleren.

Viborg-træner Johnny Mølby var endnu mere kritisk efter opgøret.

- Der var alt for mange, der ikke levede op til de forventninger, vi havde til hinanden inden, og når så mange ikke ramte dagen, så betød det, at vi leverede en rigtig dårlig præstation. Jeg savnede nogen, der ville skyde brystkassen frem, og som syntes, det var sjovt at være inde på banen. For det manglede vi især i dag. Vi har masser af rutinerede spillere, der skal byde ind med mere, siger Johnny Mølby.

Mølby vil nu overveje sin startformation fremadrettet.

- Vi må prøve at vælge de spillere, der kommer med det rette energiniveau, for i dag var der spillere, der ikke kom med det løbepensum, der skal til i Superligaen, siger han.

Silkeborgs Davit Skhirtladze vil ikke udelukke, at Silkeborg kan blande sig i kampen om at komme i top-seks og dermed kvalificere sig til mesterskabsslutspillet.

- Ud over FC København, FC Midtjylland og Brøndby er alle andre hold i den samme situation, hvor de gerne vil prøve at komme i top-seks, og vi er ikke spor anderledes. Vi tænker da på det, men samtidig tager vi også en kamp af gangen, siger han.

Med sejren avancerede Silkeborg til tiendepladsen i Alka Superligaen, seks point fra sjettepladsen og en plads i medaljeslutspillet.

Viborg rutsjede ned på 12.-pladsen i Alka Superligaen. Holdet er blot fire point foran Esbjerg på ligaens sidsteplads.