Viborg lejer bøddel i Helsingør

Pierre Larsen var med til at spille Helsingør op i Superligaen på Viborgs bekostning. Nu tager han til Viborg.

vff_logo.jpg
Foto: VFF

I sidste sæson var Pierre Larsen med til at spille FC Helsingør op i Alka Superligaen på Viborgs bekostning. Nogen lang superligakarriere bliver det dog ikke til for offensivspilleren i denne omgang.
    
Han har spillet én superligakamp, og det tal kommer ikke til at stige resten af sæsonen. Søndag har han nemlig indgået en lejeaftale med netop Viborg. Aftalen gælder resten af sæsonen.
    
Det oplyser Viborg på klubbens hjemmeside.
    
I modsætning til Helsingør kan Viborg på trods af en tilværelse i 1. division tilbyde et fuldtidssetup. Det har spillet ind på Pierre Larsens beslutning.
    
- Viborg er en fed klub med et godt stadion og gode fans, og jeg glæder mig rigtig meget til at spille i et fuldtidsmiljø. Det hele er større, end hvad jeg kommer fra, så det bliver en god udfordring for mig, siger Pierre Larsen.
    
Offensivspilleren går direkte ind på Viborg-holdet. Han er med i den trup, som er udtaget til at møde Nykøbing FC på udebane søndag eftermiddag.
    
23-årige Pierre Larsen er uddannet i FC Københavns ungdomsafdeling. De seneste fire år har han levet en omtumlet tilværelse med ophold i Brønshøj, Roskilde, Avarta, Frem og altså Helsingør.
    
Tidligere på sommeren har Helsingør også måttet afgive Vito Hammershøy-Mistrati og Rasmus Minor Petersen fra den trup, som spillede holdet op i Superligaen.