Viborg jagter bedste sæsonstart i 10 år

Viborg FFs nye unge trænerkomet er godt i gang med at kreere en drømmestart for sig selv og for sit mandskab.

31-årige Jacob Neestrup blev den 20. juni præsenteret som ny træner i Viborg FF.
31-årige Jacob Neestrup blev den 20. juni præsenteret som ny træner i Viborg FF.
Foto: Sebastian Andreasen Rasch, TV MIDTVEST

Viborg FF spiller i dag sin tredje kamp i den nye sæson. Det sker, når holdet hjemme tager imod HB Køge, og her er der foruden de tre point, der er på spil, faktisk også muligheden for, at de grønne fra domkirkebyen kan sikre sig den bedste start i 10 år.

- Det betyder altid noget for alle hold at få en god start, men det er også vigtigt at sige, at en god start lige nu jo kun er seks point. Det er jo stadigvæk starten af sæsonen, så nu håber vi egentlig bare på, at vi kan fortsætte. siger Jacob Neestrup, der er træner i Viborg FF.

Det er kun seks uger siden, at 31-årige Jacob Neestrup overtog styrepinden i Viborg FF. Den udnævnelse har indtil videre været en succes.

Efter to sejre i to kampe har holdet nu muligheden for at få den bedste start i 10 år, hvis holdet besejrer HB Køge. Hvis man sammenligner med sidste år havde holdet tre point efter tre kampe, mens det forrige år gik helt skævt, da holdet opnåede sølle nul point efter sæsonens tre første spilledage.

Det er helt anderledes i år, hvilket også kan aflæses blandt spillertruppen.

- Der har været en positiv stemning hele opstarten. Vi tror rigtig meget på det, vi har gang i. Man kan mærke, at alle køber ind på idéen. Det er fedt, at den tro, vi har på tingene, er blevet overført til nogle resultater også, velvidende at vi er langt fra at være i mål, fortæller anfører Jeppe Grønning. 

Kampen mellem Viborg FF og HB Køge bliver fløjtet i gang klokken 15 på Energi Viborg Arena.

0:50
Her kan du høre Jacob Neestrup fortælle om, hvordan han mer, at sejren kan komme i hus i søndagens kamp i 1. division.