Viborg i sikker sejr over Thisted

Viborg FF var aldrig for alvor i problemer mod gæsterne fra Thisted i søndagens opgør i 1. division.

Viborgs anfører Jeppe Grønning scorede sit bare tredje mål for klubbens i søndagens opgør mod Thisted. (Arkivfoto)

Topholdet i den næstbedste fodboldrække fra Viborg holdt søndag fast i sin føring i spidsen af tabellen med en sejr på 2-0 over gæsterne fra Thisted.

2:01
I fodboldens 1. division tørnede Viborg og Thisted sammen. Det blev en sikker sejr til hjemmeholdet fra domkirkebyen.

Anfører Jeppe Grønning bragte hjemmeholdet foran med 1-0 efter 13 minutters spil med sin tredje scoring for viborgenserne i 182 kampe. Christian Sivebæk stod for det assisterende indlæg.

Viborg dominerede opgøret igennem, men kampens afgørende mål faldt først 10 minutter før tid.

Her tabte Thisteds Mathias Rosenørn bolden mellem benene på en afslutning fra Andreas Albers, der kunne lukke kampen til 2-0.

Med sejren har Viborg nu seks point ned til Næstved på andenpladsen i 1. division, mens Thisted fortsat ligger nummer otte.

Silkeborg, der indtager rækkens tredjeplads, spillede på hjemmebane 0-0 mod Fremad Amager.