Viborg i CL-finalen

Viborgs håndboldkvinder sikrede sig med uafgjort 21-21 i dag over Oltchim Valcea en plads i finalen i verden hårdeste klubturnering, Champions League.

Viborgs håndboldkvinder er igen i en Champions League-finale. I dagens afgørende semifinale mod Oltchim Valcea fra Rumænien fik Viborg uafgjort og det giver sammen med en 6-målssejr på udebane sidste weekend en sikker billet til finalen.

Viborgs flotte spil fra sidste weekend kunne holdet ikke helt gentage i dag. Viborg kom bagud fra kampens start og var også bagud ved pausen - 8-12. Kort inde i 2. halvleg kom Viborg bagud med seks mål 8-14, men efter begyndte det at lysne igen, og Viborg fik langsomt indhentet. 21-21 sluttede kampen, hvor et stærkt forsvar kompenserede for de brændte chancer i angrebet.

Kampfakta - målscorere mv:Viborg:  Anja Althaus 6, Henriette Mikkelsen 5, Rikke Skov 4, Grit Jurack 3, Cristina Varzaru 2, Kristine Lunde 1.Oltchim Valcea: Narcisa Lecusanu 7, Ramona-Petruta Maier 5, Oana Andreea Manea 4, Roxana Gatzel 2, Iulia Puscasu 1, Steluta Luca 1, Clara Stela Vadineanu 1.Diskvalifikation: Grit Jurack, Viborg.Udvisninger Viborg 5, Oltchim Valcea 2.Tilskuere 1.978 i Viborg Stadionhal.Viborg er videre til finalen med en samlet målscore på 55-49.

Reaktioner fra kampen fra træner Jakob Vestergaard, Henriette Mikkelsen, Grit Jurack, Bojana Popovic og Rikke Skov - her: