Viborg HK vinder over Ajax København

Der var både sejr og comeback til målvogter Rikke Poulsen, da Viborg HK's håndbolddamer fredag aften besejrede Ajax København med 7 mål.

Arkivfoto.
Arkivfoto.

Resultatet endte med at blive en overbevisende sejr på 27-20 på udebane mod Ajax København.

Men Viborgs håndboldkvinder var dog længe om at komme i gang i målvogter Rikke Poulsens comeback.

For det var Ajax København, der startede bedst. Efter at rækkens bundprop bragte sig foran i starten, hang viborggenserne efter i det første kvarters tid.

Men henimod pausen fik de grønblusede dog overtaget. De kunne derfor gå til pause med en føring på 15-13.

Selvom Ajax København i anden halvleg startede med at reducere, så var der aldrig tvivl om udfaldet i anden halvleg.

Anført af en storspillende Kristina Jørgensen, der scorede hele 13 mål, blev sejren kørt sikkert hjem. Og den endte derfor med at lyde på overbevisende 27-20.

Med sejren har Viborg HK nu 7 point for 5 kampe, og det placerer klubben på en fjerdeplads - bare ét point efter de tre førende hold, som alle har 8 point.