Viborg HK: Vi bliver snart solgt

Forventer at blive opkøbt af lokale investorere

viborg-HK-Logo.jpg

Håndboldklubben Viborg HK kan snart skifte ejere. Et gruppe lokale investorere står nemlig klar til at købe klubben. Det oplyser klubbens bestyrelse i en fondsbørsmeddelelse.

Investorerne har oprettet selskabet New Beginning Viborg HK Aps, der har som mål at drive en professionel håndboldklub i Viborg.

- Selskabet forventer at modtage et købstilbud på håndboldaktiviteterne i Viborg HK A/S fra New Beginning Viborg HK Aps, skriver bestyrelsesformand Palle Kjeldgaard-Christiansen i fondsbørsmeddelelsen.

Turbulent tid for klubben

Viborg HK har de seneste år været ude i et sandt økonomiske stormvejr og har brugt hele egenkapitalen på omkring halvtreds millioner på få år.

Derudover har klubben haft tre direktører på to år. I marts blev Nikolai Norup fyret efter blot fem måneder på posten. Han tog over efter Jan Buhr, der blot sad i chefstolen i et år.

Og til sommer forlader mindst seks store navne klubben, mens træner Christian Dalmose også blev fyret her i foråret. Kun kort tid efter han og klubben havde forlænget samarbejdet.