Viborg HK vandt over Skive fH

Lørdag eftermiddag vandt Viborg HK 27-24 over Skive fH i en kamp, hvor Linnea Torstenson fik debut for Viborg HK.

Skadesplagede Viborg HK vandt i eftermiddags 27-24 på udebane over Skive fH.

Det var ellers en jævnbyrdig kamp, hvor føringen skiftede flere gange i første halvleg, hvor Viborg dog var foran det meste af tiden. De to hold gik til pause ved stillinge 12-11 til Viborg HK.

Anden halvleg begyndte lige så tæt, som første halvleg sluttede. Men i de sidste 10 minutter trak pokalmestrene fra den gamle hovedstad fra. Det var ikke mindst på grund af Viborgs målvogter Chana Masson de Souza, der blev udvalgt til kampens spiller.

- Vi er stolte og glade over at have vundet her i Skive i dag. Det var én af de udekampe, jeg har frygtet her i foråret, så derfor er det vigtigt at have fået to point, siger Viborg HKs træner Christian Dalmose.

Debut til Torstenson

I den seneste uge har rygterne om Viborgs flirten med Linnea Torstenson svirret i luften. Fredag blev det så en realitet, at hun det næste halvandet år spiller i den grønne trøje.

I dag fik hun debut for Viborg HK, der mangler både Rikke Skov, Sanja Danmjanovic, der er ude med skader samt Mouna Chebbah, der spiller ved de afrikanske mesterskaber for Tunesien.

Torstenson begyndte kampen på bænken og blev først skiftet ind efter 12 minutter. Her lavede hun to tekniske fejl og brændte to skud. Efter 17 minutter begik hun straffe og modtog to minutters udvisning.

Først i anden halvleg efter 40 minutters spil kom hun tilbage på banen og spillede kampen færdig. I de 25 minutter blev det til fire mål til den tidligere FCM- og Aalborg DH-profil.

- Jeg lavede en del fejl i kampen, men jeg synes, jeg kommer godt igen. Men det er klart, at der er et stykke vej op til at spille på det stadie, som jeg skal, siger Linnea Torstenson.