Viborg HK trækker herrehold

Viborg HK trækker sit hold fra herreligaen. Starter i stedet sæsonen i 2. division.

Samarbejdet med det brasilianske håndboldlandshold bliver ikke til noget. Samtidig har Viborg HK en så anstrengt økonomi, at de nu ser sig nødsaget til at trække herreholdet fra håndboldligaen.

- Det er ærgerligt, at det ikke lykkedes at få projektet på plads, men vi er simpelthen løbet tør for tid. Det vil ikke være fair for de øvrige klubber eller vores egne spillere, at gennemføre en halvsæson, hvor vi ikke vil kunne stille med en trup, der tilnærmelsesvis kan være konkurrencedygtig. Derfor har vi besluttet at starte forfra i 2. division, udtaler Viborg HK's direktør, Peter Cassøe i en pressemeddelelse.

Lars Friis Hansen ny træner

Når klubben starter mi 2. division bliver det med fokus på talentarbejdet. Klubben satser benhårdt på egne talenter i Sports Academy Viborg.

Det bliver den mangeårige ligatræner, Lars Friis Hansen, der skal stå i spidsen for både herreholdet og klubben U18-hold.

- Jeg er sikker på, at når vi er kommet igennem denne vanskelige situation, kan vi igen se positivt fremad. Fremtiden ser lys ud for herrehåndbold i Viborg HK, og jeg er sikker på, at klubben med tiden kommer styrket tilbage til toppen af dansk herrehåndbold, siger Lars Friis Hansen i klubbens pressemeddelelse.