Viborg HK på spillerjagt

Fraværet af tre bærende bagspillere betyder, at Viborg HK er på intensiv jagt efter en erstatning.

Skader hos både Rikke Skov og Sanja Damjanovic - og en Mouna Chebbah hjemme i Tunesien for at spille afrikanske mesterskaber - betyder, at klubben er i gang med en intensiv spillerjagt.

Søgelyset er rettet mod både udenlandske og danske spillere, men klubben vil endnu ikke afsløre, hvem der er inde i billedet.

- Det skal være en spiller, der her og nu kan gå ind og erstatte Rikke Skov. Vi kigger ikke efter en, der kun kan gå ind og styrke os i bredden, siger elitechef Jakob Vestergaard.

Viborg HK vandt knebent over rivalerne fra Randers HK i weekenden, og i sidste weekend blev det til et nederlag til ligaens bundhold SønderjyskE. I den kommende weekend møder Viborg HK et andet hold fra bunden af håndboldligaen, nemlig Ringkøbing Håndbold, og der skal findes en forstærkning inden kampen, fastslår Jakob Vestergaard.

Norsk landsholdsspiller på vej

Til gengæld er der godt nyt om den langtidsskadede norske landsholdsspiller Amanda Kurtovic, der er på vej tilbage efter at have været skulderskadet i to år. I weekendens kamp blev det til et kort indhop - første skridt på vejen mod et comeback.

- Hun skal lige så stille spilles ind igen. Det er ikke den fysiske form, der mangler, men derimod kamp- og håndboldform. Men hun er helt klart på vej tilbage, fortæller Jakob Vestergaard.