Viborg HK henter fransk landsholdsprofil

Det lysner for Viborg HK, der nu offentliggør Louise Burgaards afløser på holdets højre back. Og endnu flere nye spillere er allerede på plads.

150208Viborg.jpg

Navnet er Marie-Paule Gnabouyou. Hun er venstrehåndet, fransk landsholdsspiller, og så kommer hun til Viborg HK på en toårig kontrakt.

Det fortæller VHK-direktør, Henrik Dahl, til TV MIDTVEST:

- Hun er stor og fysisk stærk, men stadig med et meget stort udviklingspotentiale. Fremover skal vi jo både have nogle unge spillere, men også noget rutine, og der passer hun super godt ind, lyder det fra den glade direktør.

Kontrakten kom på plads allerede for flere uger siden, men den 27-årige franskmands nuværende klub, Toulon Saint-Cyr, ønskede at vente med at offentliggøre aftalen.

Marie-Paule Gnabouyou skal nu forsøge at udfylde Louise Burgaards håndboldsko ud på højrebacken, men det er klubbens nyslåede direktør ikke i tvivl om, at hun kan.

- Det kan være svært at fylde så store sko ud, men det tror jeg da, at hun kan. Det er jo ikke for ingenting, hun har været inde omkring det franske landshold. Men vi vil da savne Burgaard, lyder det fra Henrik Dahl.

Træner og flere spillere på plads

Marie-Paule Gnabouyou er dog ikke den eneste spiller, Viborg HK nu har på plads. Ud over aftalerne med Ann-Grethe Nørgaard (TTH) og Simone Böhme (Silkeborg-Voel) har Viborg HK fået underskrifter i hus fra yderligere to spillere.

Men også på trænerposten lader Viborg HK at have fået styr på sagerne.

- Vi er enige med en træner. Det er kun de sidste detaljer omkring kontrakten, der mangler. Han passer perfekt ind i vores nye plan, så det er noget, vi ser meget frem til, fortæller Henrik Dahl.

Men selvom han er yderst tilfreds med dagens nyhed - og dem, der lader til at komme, er forventningerne til den kommende sæson stadig nedjusterede.

- Målet er slutspil, og at vi spiller Europa, hvis det rækker dertil. Men det er ikke Champions League-trofæet, der er målet de første par år, lyder det.

Henrik Dahl forventer at kunne offentliggøre både spillere og trænere i løbet af den kommende uge.