Viborg forlænger sløj stime med uafgjort i Fredericia

Superliganedrykkeren Viborg er uden sejr i fem kampe efter 2-2 på udebane mod Fredericia.

Viborg FF

Fodboldspillerne i Viborg har fortsat svært ved at finde fodfæste efter nedrykningen fra Superligaen.

Viborg spillede mandag aften 2-2 på udebane mod Fredericia og er nu uden sejr i de seneste fem kampe.

Steffen Højers tropper kan endda være mest tilfredse med pointdelingen, for det lignede en hjemmesejr helt indtil fem minutter før tid.

Da udlignede Viborgs Danilo Arrieta og sikrede trods alt det ene point til sit mandskab, der fortsat er på sjettepladsen i rækken.

Fredericia, der heller ikke har været for godt kørende på det seneste, kom i front allerede efter ni minutter, da Mikkel Knudsen flot udnyttede et hurtigt kontrastød.

At Andreas Albers fik udlignet efter en halv time skabte kun kortvarig glæde i Viborg-lejren, for minuttet senere var den gal i den anden ende.

Et Frederica-hjørnespark blev forlænget ved første stolpe, og så kunne en udækket Frans Dhia Putros kaste sig frem og heade Fredericia foran med 2-1.

Der var muligheder i begge ender i anden halvleg, men kun Danilo Arrieta fik scoret, da han fem minutter før tid udnyttede en fremlægning og tordnede bolden i nettet.

Viborg er syv point efter Vendsyssel, der ligger på den tredjeplads, der udløser playoffkampe om oprykning.