Viborg forlænger med Thomas Dalgaard

Den målfarlige angriber har skrevet under på en ny treårig kontrakt med Viborg FF.

Sidste sæsons topscorer i NordicBet Ligaen Thomas Dalgaard har tirsdag skrevet under på en ny kontrakt med Viborg, der gælder frem til sommeren 2016. Angriberen scorede 27 mål i 1. division og var således med til at sikre, at klubben rykkede op i Superligaen. Det understreger Viborgs træner Ove Christensen.

- Det er derfor meget fortjent og meget glædeligt, at han får forlænget sin aftale med Viborg. Nu er han også kommet godt i gang med træningen til den nye sæson. Han træner hårdt og flittigt, og jeg mener, at det her er et rigtig godt signal, siger træneren på Viborgs hjemmeside.

Andre klubber har også vist interesse for angriberen. Men Thomas Dalgaard er fint tilfreds med at blive i Viborg, der begynder spillet i Superligaen i næste uge.

- Der er selvfølgelig flere ting, der har spillet ind, men jeg er rigtig glad for min nye aftale med VFF. Jeg ved, at jeg har Oves tillid, og han har betydet meget i det her forløb.

 - Derudover har jeg nogle gode kammerater i truppen og er meget vellidt blandt fansene, så det er dejligt, at det endelig er faldet på plads, siger Thomas Dalgaard.