Viborg-fløj skifter til Mors-Thy Håndbold

Kasper Kvist skifter fra Viborg HK til Mors-Thy Håndbold.

Den hurtige fløjspiller, Kasper Kvist, skifter fra Viborg HK til Mors-Thy Håndbold. Den 24-årige fløj, der kommer fra Ikast, har skrevet under på en 1-årig kontrakt med sidste sæsons semifinalister fra Mors-Thy.

- Kasper Kvist er en hurtig fløj og en god afslutter, der sammen med vores nuværende fløje skal være med til at sikre og fastholde den gode kontrafase, som også tidligere har været en af holdets spidskompetencer, siger H.C. Andersen fra sportsudvalget i Mors-Thy Håndbold.

I den grønne trøje scorede Kasper Kvist i sidste sæson 107 mål i 25 kampe for. Han skiftede fra HC Midtjylland til Viborg i 2012.

Glæder sig til endnu en ligasæson

Kasper Kvist glæder sig til nye udfordringer med både ligahåndbold og europæisk deltagelse.

- Jeg glæder mig til fortsat at spille ligahåndbold og blive en del af Bette Balkan. Desuden bliver det spændende at være en del af klubbens første optræden på den europæiske scene, siger Kasper Kvist.

Ikke kun kontrafart

Den nytilkomne træner Anders Thomsen peger på, at han forventer, at fløjspilleren også kan bidrage defensivt.

- Kasper kommer uden tvivl til at bibringe holdet nogle yderligere kompetencer. Udover hans åbenlyse evne til at løbe en hurtig kontra, så forventer vi også at kunne gøre brug af hans defensive kvaliteter. Kasper er en af de fløje som er i stand til at ligge fremme i et offensivt orienteret  forsvar, og det giver os nogle yderligere spilmuligheder i såvel ligakampene som i EHF Cuppen, siger Anders Thomsen.

Flere forstærkninger

Mors-Thy Håndbold regner med at hente flere forstærkninger inden sæsonstart. Efter at Marcus Mørk flyttede til Aalborg Håndbold, forventer de på Bette Balkan at hente en bagspiller.

- Aftalen med Kasper Kvist kan ikke ses som en direkte erstatning for Marcus Mørk. Hvorfor den sportslige ledelse vil fortsætte med at lede den rigtige bagspiller til at supplere truppen med, siger H.C. Andersen.