Viborg FF satte tomåls-føring over styr

Superliganedrykkerne har nu tabt fire ud af fem kampe i den nye sæson.

Søren Reese bragte Viborg FF foran 2-0. Men det skulle vise sig ikke at være nok.

Viborg FF kom i den grad ned på jorden igen ovenpå weekendens imponerende 6-0 sejr på udebane over Fremad Amager.

Onsdag aften tabte VFF 2-3 på hjemmebane til Fredericia. Viborg var ellers foran 2-0 på mål af Andreas Albers og Søren Reese, men det var altså ikke nok. Fredericia fik udlignet, og i sidste minut lykkedes det Esben Petersen at bringe gæsterne foran.

Viborg har nu tabt fire ud af fem kampe i 1. division. Holdet begyndte sæsonen ovenpå nedrykningen fra superligaen med at tabe til oprykkerne fra Thisted, og kort efter fik cheftræner Johnny Mølby en fyreseddel. Ny midlertidig cheftræner blev holdets tidligere topscorer Steffen Høyer.

Thisted FC havde besøg af Vendsyssel FF og tabte 1-2 efter 0-1 ved pausen. Thyboernes mål blev scoret af Sead Gavranovic.