Viborg FF reddet på målstregen

Viborg FF har hentet forstærkninger til holdet op til superligapremieren lørdag. (FOTO: På billedet ses Dusan Pernis, en anden slovakisk målmand, der dog ikke fik kontrakten med Viborg FF.)

Dagen før Viborg FF har superligapremiere på hjemmebane mod sidste års oprykkere fra Randers FC, er det lykkedes midtjyderne at hente den slovakiske målmand Michael Peskovic, som redder Viborg FF fra de målmandsproblemer, de har haft, siden Martin Hansen forlod klubben til fordel for FC Nordsjælland.

- Peskovic er en stærk målmand, der har stor rutine og erfaring. Han har blandt andet spillet i den bedste polske række, og flere andre ligaer i Europa. Han har været her i nogle dage, hvor han har gjort et fint indtryk. Vi har vurderet og evalueret ham i trænerstaben, og vi er enige om, at han er den rigtige for os, siger Ove Christensen til vff.dk.

Den slovakiske målmands kontrakt har en varighed på ét år.

Forstærkning på midtbanen

Udover en ny målmand har Viborg også forstærket sig på midtbanen, hvor klubben har hentet U21-landsholdsspilleren Lukas Lerager fra Akademisk Boldbklub.

- På trods af sin unge alder, har han spillet en masse ungdomslandskampe, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil passe godt ind både spillemæssigt og socialt i vores trup. Vi får tilføjet en rigtig dygtig midtbanespiller til vores trup, der har et kæmpe potentiale. Jeg vil ønske ham hjerteligt velkommen i Viborg FF, siger Ove Christensen om den 20-årige midtbanespiller.

Således er Viborg FF klar til årets første superligakamp i morgen. Sidst Viborg FF mødte Randers FC var den 27. april 2012, hvor de to hold spillede 2-2 i Viborg.

Her kan du se et klip om Dusan Pernis, der var en anden slovakisk målmand, som tidligere var på prøvetræning i Viborg:

00:48 Luk video