Viborg FF mister og får spiller

Antonio Stankov har skrevet kontrakt med Viborg FF, og David Boysen færdig i klubben.

Viborg_FF_trup-klynge_0.jpg

Viborg FF har skrevet en to-årig kontrakt med højrebacken Antonio Stankov, og samtidig er David Boysen på vej væk. Det skriver Viborg Stifts Folkeblad.

Antonio Stankov bliver genforenet med med sin tvillingebror og mangeårige fodboldmakker, Aleksandar Stankov. Antonio Stankov trænede med Viborg FF den 11. juni, og nu har klubben altså valgt at skrive kontrakt med Stankov nummer to.

- Jeg er rigtig glad, og det er dejligt, at det hele endelig er faldet på plads. Det har været et stort ønske for mig at spille for Viborg, og jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben. Vi har et stort mål om at vende hurtigt tilbage til Superligaen, og det ser jeg frem til at biddrage til, siger Antonio Stankov til vff.dk.

Den 23-årige fodboldspiller kan dække flere af de defensive positioner. Han er tidligere blevet brugt som defensiv midtbanespiller, og senest har han spillet fast som højre back i den næstbedste hollandske række hos MVV Maastricht.

En stærk spiller

Det glæder VFF's sportschef, Ole Nielsen, at klubben har hentet en spiller, som har mental styrke og kan dække flere pladser.

- Antonio har gjort et overbevisende indtryk hos os. Han har vist en god indstilling og god attitude. Dertil har han nogle stærke, defensive kvaliteter og kan spille flere positioner. Han er fysisk stærk og god til at deltage i det opbyggende spil, og vi glæder os over, at han nu bliver en del af vores trup, siger Ole Nielsen.

Boysen er færdig

Til gengæld er David Boysen færdig i Viborg FF. Han skifter til Lyngby. 23-årige Boysen startede ellers godt i Viborg FF, men efter første hjemmekamp mod Randers i foråret faldt niveauet markant.

- Hvis der er et sted, hvor jeg føler mig glad og tilfreds, så er det i Lyngby, og så tog jeg selv fat i dem og hørte. Det er så lykkedes, og jeg er den mest lettede mand på jorden, siger David Boysen til bold.dk.

I øvrigt skriver Viborg Stifts Folkeblad, at også Ken Fagerberg er på vej væk fra klubben. Man har gensidigt valgt at ophæve kontrakten med Fagerberg. Det tyder på, at Ken Fagerberg og tidligere træner i Viborg FF, Ove Christensen, bliver genforenet i Vendsyssel, hvor Ove Christensen tidligere på måneden blev præsenteret som træner.