Viborg FF misser point mod Vejle

Vejle hentede lørdag en sejr på 1-0 ude mod Viborg, mens Skive endegyldigt rykkede ned i 2. division.

Efter en sløj start på foråret har Vejle fundet formen i 1. division. Tidligere på ugen slog holdet Esbjerg på udebane, og lørdag blev det fulgt op af en ny sejr på 1-0 over Viborg, der også bejler til en oprykningsplads.

Sejren betyder, at Vejle rykker op på 53 point, hvilket er fire point flere end Esbjerg og Vendsyssel, mens Viborg er yderligere et point efter.

Kampens eneste mål i Viborg blev scoret af Rasmus Lauritsen, der stod helt alene i feltet, da bolden efter er hjørnespark blev forlænget og serveret for Lauritsens fødder.

Viborg forsøgte at kæmpe sig tilbage i den chancefattige kamp, men Vejle holdt fast og sikrede tre vigtige point i bestræbelserne på at rykke op i Superligaen.

I bunden har Skive udspillet sin rolle i 1. division. Godt nok fik holdet lørdag 0-0 ude mod HB Køge, men samlet er det kun blevet til 18 point.

Der er 15 point op til Fremad Amager på den rigtige side af nedrykningsstregen, og med kun fire kampe igen er nedrykning til 2. division dermed en realitet.

Et af de øvrige tophold var også i aktion, da Vendsyssel hjemme mødte bundholdet Brabrand. Selv om Marcus Solberg bragte Vendsyssel foran efter 35 minutter, rakte det ikke til sejr. Et selvmål af Benjamin Lund gjorde det nemlig til 1-1 kort inde i anden halvleg, og der blev ikke scoret mere i kampen.

Endelig vandt FC Roskilde 3-1 over Thisted.