Viborg FF henter rutineret forsvarsspiller

Viborg henter den tidligere svenske landsholdsspiller Fredrik Stoor i Lillestrøm.

Fredrik-Stoor.jpg

Superligaklubben Viborg fortsætter oprustningen forud for forårets kamp for at overleve i den bedste fodboldrække. Viborg har torsdag skrevet kontrakt gældende for resten af sæsonen med den svenske forsvarsspiller Fredrik Stoor, der senest har spillet for den norske klub Lillestrøm.

-Jeg har fået et rigtig godt indtryk af klubben, og jeg håber, at vi får succes sammen. Vi har et fælles mål om at slutte i top-10 i Superligaen, og det er det eneste, det handler om for os, siger Fredrik Stoor til Viborgs hjemmeside.

Stoor er tiltænkt en plads som højre back og kommer til Viborg med et cv, der blandt andet indeholder et ophold hos Fulham i Premier League.

- Fredrik Stoor er en meget dygtig og rutineret spiller, som vi har fulgt i et stykke tid nu. Vi er derfor glade for, at tingene er faldet på plads, og vi håber, at det kommende halve år bliver godt for både Fredrik og for Viborg FF, siger Viborgs direktør, Morten Jensen.

Den nye Viborg-spiller er noteret for 11 landskampe for Sverige og var blandt andet på banen i alle svenskernes tre kampe ved EM i Schweiz og Østrig i 2008. Stoor er den midtjyske klubs tredje tilgang i vinterens transfervindue.

Tidligere har Viborg skrevet kontrakt med David Boysen fra Lyngby og Ken Fagerberg fra Horsens.

/ritzau/