Viborg FF: Det handler kun om overlevelse

Hos Viborg FF er de klare i mælet omkring målsætningen for forårssæsonen: Det handler kun om overlevelse.

ViborgFF

Der er  fire en halv uge til, at superligaen på ny begynder efter vinterpausen. 

Med 21 points ligger Viborg FF placeret på en 10. plads med 10 points ned til nedrykningsstregen. Under Viborg ligger Esbjerg fB og Hobro IK. Og det bliver netop de tre klubber, der kommer til at kæmpe for at undgå den ene nedrykningsplads, forudser Viborg FF's direktør Morten Jensen.

- Vi tager nedrykningskampen lige så alvorligt i foråret, som vi gjorde i efteråret. Vores fokus er, at vi så tidligt som overhovedet muligt får de point, som kan sikre os mod nedrykning. Det er det eneste, det handler om, siger direktør Morten Jensen til bold.dk.

Viborg er sammen med Hobro det hold, der har scoret færrest mål i efterårssæsonen. 15 mål i 18 kampe er det blevet til. Det kan være en af årsagerne til, at VFF har hentet forstærkning til angrebet.

- Jeg føler, at holdet udvikler sig i en rigtig god retning. Der trænes topprofessionelt på tingene, og jeg frygter ikke, at vi mister noget af gejsten i foråret, siger Morten Jensen.

Senest spillede Viborg en træningskamp mod superligakonkurrenterne AGF. Her trak de grønne en sejr hjem på 2-0.

- For os handler det kun om, at vi også er Superliga-hold i næste sæson, men vi ved, det historisk set er rigtig hårdt i foråret, da alle hold skal bruge point i den ene eller anden ende af tabellen. Der bliver det ofte skærpet mod slutningen af sæsonen, siger Morten Jensen til hjemmesiden.

Viborg FF lægger ud på hjemmebane mod FC Nordsjælland den 28. februar.