Klar udmelding fra FCM-direktør: - Vi skal spille med om guldmedaljerne hvert år

FC Midtjylland indledte den nye sæson med at vinde over Esbjerg. Klubben vil gerne vinde guldmedaljer hvert år.

Claus Steinlein har været i FCM lige siden begyndelsen (arkivbillede).
Claus Steinlein har været i FCM lige siden begyndelsen (arkivbillede).
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

I fodboldperspektiv er tingene gået hurtigt for FC Midtjylland.

Klubben, der blev grundlagt for 20 år siden, er ikke længere tilfreds med bare at være en del af landets bedste fodboldselskab.

For med de seneste års resultater som både danmarksmester og pokalmester har de fået smag for det med at vinde. Rigtig god smag.

Faktisk har FC Midtjylland vænnet sig så meget til at vinde ædelt metal, at det fremover skal være en fast del hvert år.

- Vi er i Midtjylland nu kommet dertil, hvor vi skal spille med om guldmedaljerne hvert år. Og vi skal vinde en titel hvert år, ellers er det en skuffelse. Sidste års resultater gør, at vores forventninger til denne sæson stiger, og vi kan ikke længere bruge sølvmedaljer til noget i FC Midtjylland. Så vi skal slå FCK i denne sæson og blive mestre, siger direktør i FCM, Claus Steinlein, til BT.

Missionen om at hive ædelt metal hjem til Heden lykkes sidste sæson, da FC Midtjylland slog Brøndby i pokalfinalen efter en straffesparksafslutning. I Superligaen blev det til sølv efter FC København, der over hele sæsonen viste sig for stærk en konkurrent.

Men står det til Claus Steinlein, så skal løverne fra København ikke tro, at ulvene fra Herning er tilfredse med at spille andenviolin.

Fredag aften startede den nye sæson for FC Midtjylland. Her blev det til en snæver 1-0-sejr hjemme på MCH Arena over Esbjerg fB, da islandske Mikael Anderson, der blev skiftet ind efter 85 minutter, scorede til kampens slutresultat efter 90 minutter.

Næste opgave for FC Midtjylland er søndag den 21. juli klokken 18.00, hvor FC Nordsjælland kommer på besøg i Herning.