VHK tog FCM til sidst

Åbningskampen i kvindernes liga lignede en overraskelse, men endte som det plejer. VHK vandt 22-19.

Det er slutresultatet, der tæller. Den unægtelige sandhed må FC Midtjylland leve med, efter at have ført over Viborg HK i 47 minutter. Alligevel endte åbningskampen i kvindernes liga lørdag eftermiddag med en VHK-sejr på 22-19.

FCM-målet var lukket

Det var især en spiller der sendte FCM-Håndbold i front, nemlig den bageste: Målmand Sabine Englerts lod intet passere i første halvleg, og både Trine Troelsen, Linnea Torstensson og Line Jørgensen havde held i armen i den anden ende. Ulvene var på et tidspunkt foran med 9-4, og kunne trods et bedre og bedre VHK-spil gå til pause med en føring på 11-9.

Grith Jurack fandt målet

VHK fik først for alvor fat i kampen, da Grith Jurack fandt et bedre gear midt i anden halvleg. Fire mål fra hendes hånd, sendte Viborg på den endelige sejrs-kurs. Et Viborg-hold der i øvrigt var svækket, fordi Rikke Skov ikke kunne spille med. Hun brækkede fingeren under træningen fredag.

Mere om lokal-opgøret i SPORTSMAGASINET på TV/MIDT-VEST lørdag aften 19.30.