VHK møder serbisk mandskab i Europa

Viborg HK’s damer missede kvalifikationen til Champions League. Derfor træder de ind i Cup Winners Cup. Det gør de i 3. runde, hvor modstanden bliver serbisk.

Der er trukket lod til 3. runde af Cup Winners Cup, hvor Viborg HK træder ind, efter de glippede kvalifikationen til Champions League. Modstanderen bliver det serbiske mandskab Zork Jagodina, som har flere serbiske landsholdsspillere i truppen.

- Det er et hold, som har nogle landsholdsspillere, og det er en klub, som år for år prøver at skabe mere, siger Viborg-træner Christian Dalmose om den kommende modstander til Viborg Stifts Folkeblad.

Udraderede modstander

Det serbiske mandskab spillede sig til 3. runde efter at have besejret østrigske Union Korneuburg over to kampe. Her blev det først til 35-26 på udebane, inden Viborgs kommende modstander knuste østrigerne med 40-18 på hjemmebanen i Serbien, med 1000 tilskuere på lægterne. Men den klare sejr får ikke Christian Dalmose til at ryste i bukserne.

- Det er et hold, som jeg formoder, vi slår over to kampe. Men det er et hold fra en nation, som man skal have respekt for, siger han til avisen.

 

Viborg spiller udekampen først i weekenden den 9.-10. november med returkamp ugen efter.