VHK: Lars Friis er svær at komme udenom

Den midlertidige cheftræner i VHK Lars Friis er også et godt bud den permanente cheftrænerpost. Han er i så fald startet godt med sejr ude over Metz i Champions League.

Lars-Friis.jpg

Efter Christian Dalmoses uventede og bratte exit fra cheftrænerposten i VHK er den midlertidige på posten, Lars Friis, et godt bud på en blivende cheftræner, det siger VHK-direktør Nikolai Norup til dr.dk.

- Det skal jo ikke bare være noget, vi gerne vil, men også noget Lars gerne vil. Men han har da fået en god start, og han er svær at komme udenom, siger Nikolai Norup.

I weekenden havde Friis fået taktstokken i en enkelt Champions League kamp ude mod franske Metz, og den opgave løste Friis med en sejr.

Attraktivt job

Lars Friis er endnu ikke afklaret, men afviser ikke, at han er klar til jobbet, hvis tilbudet skulle komme.

- Puha, et job som cheftræner i VHK er godt nok attraktivt. Men der er mange ting, der skal falde på plads - også på hjemmefronten - før jeg kan sige ja til sådan noget, hvis tilbudet skulle komme. Men det er helt sikkert, at det altid er interessant at blive cheftræner i VHK, og den måde vi arbejdede op til kampen i Frankring og resultatet gør ikke lysten mindre.