VHK-keeper spillede fløj

Rikke Poulsen måtte spille en halv halvleg som fløj - og så var der ingen udskiftere i sidste del af anden halvleg.

Skader i lange baner hagler ned over Viborg HK. Lørdag betød det, at holdet kun rådede over 8 spillere til kampstart i Champions League, mens modstanderen, Larvik, havde knap det dobbelte - nemlig 15.

Med mere end en halv halvleg tilbage fik Viborgs Louise Lyksborg sin tredje 2-minutters udvisning og dermed rødt kort. Derfor måtte målvogter Rikke Poulsen vikariere på højrefløjen, mens holdet skulle spille uden udskiftere det sidste kvarter.

- Det var en speciel situation, men vi har glemt det. Vi kom godt igennem, og alle kæmpede flot, siger cheftræner Christian Dalmose til tvmidtvest.dk.

Rikke Skov og Louise Burgaard meldte inden kampen fra på grund af sygdom. Og det var også udslagsgivende for det rungende nederlag til nordmændene på 31-18.

- Vi havde et halvt ynglingehold med - de unge har lært af det - men vi kunne ikke gøre mere, end vi gjorde. Vi skal bare videre, fortæller Christian Dalmose.

Næste udfordring er i den hjemlige liga, hvor Dalmose og co. på udebane møder København Håndbold.