VHK køber ind trods dårlig økonomi

Der er nye klassespillere på vej til de forsvarende danske mestre fra Viborg HK. Den økonomisk trængte klub bekræfter, at den tirsdag er klar med nye navne til den kommende sæson - og det på trods af et millionunderskud på bankbogen.

kontrakter.jpg

Klubben mangler lige nu 4 millioner kroner i omsætning for at nå det budgetterede underskud på 2,5 millioner kroner, men alligevel bekræfter klubben mandag, at der er nye spillere på vej.

- Der er lidt af hvert. Et par unge spillere, men der er også et par etablerede spiller, som er et par landsholdsspillere, som vi også har på vej, siger Nikolai Norup, der er direktør i Viborg HK.

 

Lavere lønninger

I følge direktøren i VHK er de lavere lønninger en af forklaringerne til at klubben trods underskud har råd til at investere i nye spillere.

 

- Det er jo ikke alle der synes, det er lykken at komme til Østeuropa og tjene pengene, og de ved godt at i dansk håndbold, der er pengene måske ikke de samme, som de var tidligere, så lønningerne er også faldet, så nogen kan vi stadig aflønne. Jeg vil også godt sige, at måske har vi en på vej hjem fra Østeuropa, som ikke synes det er sjovt at spille dernede, men hellere vil spille i trygge Danmark, siger Nikolai Norup.

 

De nye spillere bliver offentliggjort i denne uge.