VHK får hjemmebane - i Grenå

Viborg HK har ikke råd til at være vært for kvalifikationsturneringen til Champions League.

Viborg HK har fået et wildcard til dette års Champions League turnering, og skal derfor igennem et kvalifikationsgruppespil. Her skulle de grønblusede være værter, men da det koster 600.000 kroner har klubben ikke råd til at have hjemmebane.

Russiske Rostov Don, der også er med i kvalifikationsgruppen har meldt sig som arrangør, men nu har Grenå trådt til, og har tilbudt at være værter.

- Det er godt for os, at vi skal spille i Danmark. Det bedste ville selvfølgelig være at skulle spille i vores egen hal foran vores egne fans, men jeg er tilfreds med, at vi skal spille i Grenå. Det er helt fantastisk at der også er stor interesse for VHK i andre danske byer, siger VHK's træner Martin Albertsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Håber på fulde huse

Ud over Rostov Don skal Viborg op imod U Cluj fra Rumænien, og en endnu ukendt modstander.

- Jeg håber, at vi kan fylde hallen derude, og jeg mener at der kan være et par tusinde tilskuere, siger Martin Albertsen til Viborg Stifts Folkeblad.

Det har han næsten ret i, i følge Grenå Idrætscenters hjemmeside er der plads til 1400 tilskuere til sportsarrangementer i opvisningshallen.