VFF-spillere smækker med døren

Både Nicholas Gotfredsen og Antonio Stankov føler, at de er blevet smidt på porten i Viborg FF uden at have fået en ærlig chance.

VFF_bold_1.jpg

I går var det Nicholas Gotfredsen, der meldte ud, at han følte sig presset ud af Viborg FF af sportschef Ole Nielsen. I dag er det forsvarskollegaen Antonio Stankov, der overfor Viborg Stifts Folkeblad kommer med samme udmelding.

"For at være helt ærlig, så var det den samme historie som den med Nicholas (Gotfredsen, red.). Ole Nielsen forsøgte at skubbe mig ud. Allerede inden den nye træner var på plads, fortalte Ole mig, at jeg ville få det meget svært. Det var altså før, jeg fik chancen for at bevise mit værd overfor en ny træner. Vi startede ikke fra nul. Jeg fik ikke chancen," siger en frustreret Antonio Stankov til Viborg Stifts Folkeblad.

Antonio Stankov havde ellers set frem til mere spilletid under den nyansatte cheftræner, Johnny Mølby. Men sådan skulle det altså ikke være.

De har trukket nitten

Sportschef i Viborg FF, Ole Nielsen, forstår frustrationen fra de to spillere. Men han mener samtidig, at de to spillere har fået en fair chance fra den nye cheftræner, Johnny Mølby.

"Antonio og Nicholas har trukket nitten. Det er sådan, det er. Det er en konkurrence, og der er andre, som er valgt før dem. Døden skal have en årsag. Johnny (Mølby, red.) mener, at der er nogen, som er bedre end dem, og man kan også sige at Antonio heller ikke spillede meget under Auri," fortæller Ole Nielsen, til Viborg Stifts Folkeblad.

Antonio Stankov har netop skrevet under på en lejekontrakt med 1. divisionsklubben Vejle Boldklub. Lejekontrakten løber indtil sommeren 2016, hvor højrebacken samtidig har kontraktudløb i Viborg FF.

Nicholas Gotfredsen har ligeledes fået en lejekontrakt i 1. division. Han skifter til Fredericia på en et-årig kontrakt.