VFF-profil søger nye græsgange

Søren Frederiksen forlader Viborg FF, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet.

20170331-073759-l_35mb_1.jpg
Foto: Scanpix

Den 28-årige offensivspiller Søren Frederiksen tager et halvt år med VFF i 1. Division, inden han er fortid i klubben. Frederiksen, der har spillet 47 for kampe for de stribede, har indtil videre scoret syv mål, og det er en spiller, der vil blive savnet i klubben.

-Vi er meget glade for Søren, og vi har igennem en længere periode forsøgt at forlænge kontrakten med ham, men han har desværre besluttet, at han ønsker en ny udfordring, når aftalen i Viborg løber ud til nytår, siger direktør, Morten Jensen, til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Han har stadig en vigtig plads på vores hold i den kommende halvsæson, og når den er færdigspillet, så vil vi selvfølgelig ønske Søren held og lykke med de nye udfordringer.

Søren Frederiksen forlængede sin kontrakt med Viborg FF med to år tilbage i januar 2016, men nu er det tid til at søge nye udfordringer.

- Det har været et lidt sjovt forløb for mig, hvor jeg kom hertil som trupspiller, men siden har været igennem en god udvikling og har på en måde fået genrejst min karriere i Viborg, siger Søren Frederiksen.

På rygtebasis bliver Søren Frederiksen kædet sammen sin tidligere klub SønderjyskE.