VFF i pokal-nedtur: Taber til HB Køge

Superligaklubben Viborg FF tabte ude til HB Køge fra den næstbedste række og er nu ude af den danske pokalturnering.

Viborg FF er overraskende ude af den danske pokalturing i fodbold. Onsdag aften tabte Johnny Mølbys trupper til HB Køge, som spiller i 1. division, med 2-1 på udebane.  Det er viborgensernes syvende kamp uden sejr. Seneste sejr kom i hus tilbage i september.

Værternes Aleksandar Lazarevic bragte det undertippede hjemmehold foran med 1-0 på et hovedstød efter 14 minutter. Ti minutter senere fordoblede offensivspilleren Marc Rochester føringen, da han sparkede bolden i nettet efter passivt Viborg-pres.

Flere mål blev der ikke scoret i første halvleg, men fire minutter inde i anden halvleg sørgede Viborgs Søren Frederiksen for at skabe spænding om udfaldet med reduceringen til 1-2. Tættere på avancement nåede Viborg aldrig, og derfor er det HB Køge, som er med blandt de 16 bedste pokalhold.