VFF henter Christian Keller

VFF henter Christian Keller, der i seneste sæson kom på tværs af træner og holdkammerater efter han blev kærester med kollegaen Jonas Borrings ekskone.

Christian Keller & Morten Jensen
Foto: Viborg FF

Viborg FF forstærker midtbanen med rutinerede Christian Keller, der tidligere har været en profil i klubben. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. 

-Alle spillere, der har ydet en stor indsats i den grønne trøje er vi åbne for at gå i dialog med, så da Christian kontaktede mig i sidste weekend i forhold til at komme tilbage til os så vi positivt på det. Vi havde en dialog med Christian allerede i 2011, da han vendte tilbage til Danmark efter en flot karriere i udlandet, men dengang var vi i en økonomisk usikker situation. Nu er vi glade for at have Keller tilbage, og der er ingen tvivl om, at han med sin rutine, styrke og lederegenskaber er med til at øge konkurrenceniveauet i truppen, siger direktør Morten Jensen. 

Efter det kom frem, at Keller var blevet kærester med holdkammeratens Jonas Borings ekskone, blev han frataget anførerbindet og sat på bænken af træner Colin Todd, der siden har forladt Randers FC.

-Sagen omkring hans privatliv har vi selvfølgelig også diskuteret og overvejet grundigt internt. Vi har inddraget personer internt samt gode eksterne samarbejdspartnere i processen, og alle ser positivt på, at vi har fået tilknyttet en dygtig fodboldspiller, således vi står endnu stærkere til at opnå vores målsætninger, siger Morten Jensen.

Keller vender tilbage

35-årige Christian Keller har tidligere spillet 100 kampe for VFF, og ser nu frem til igen at få hjemmebane i Viborg, hvor han har skrevet under på en et-årig kontrakt.

-Jeg er meget glad og taknemmelig over at få chancen i Viborg. Det er en klub og by, der betyder meget for mig, og jeg er klar til at give alt for den grønne trøje igen, siger han i en pressemeddelelse. 

-Der er blevet talt åbent og ærligt omkring min situation, og jeg føler mig meget velkommen i klubben. Nu glæder jeg mig til at få fuldt fokus på fodbolden igen, og jeg kan ikke vente med at komme i gang, siger Keller.

To talenter

Udover Keller, henter VFF yderligere to spillere. Oliver Thychosen fra Nordsjælland og Andreas Bruhn, der skifter fra Aab.