VFF hentede første sejr

Viborg fik fredag sæsonens første sejr, da holdet slog Esbjerg 2-1 i en chancerig og livlig kamp.

Oprykkerne fra Viborg hentede fredag aften sæsonens første sejr i Alka Superligaen. Det foregik på eget græs på Energi Viborg Arena, hvor Esbjerg blev slået med 2-1.

Kampen blev spillet i højt tempo med mange chancer til begge hold, og der blev brændt flere oplagte muligheder.

Det gav rynker i panden hos Viborgs cheftræner, Johnny Mølby, der dog erklærede sig stolt af det endelige resultat.

- Det blev lidt indianerbold, og det kan være ok i nogle kampe. Men ikke mod Esbjerg, for det er de gode til. Jeg kunne godt have ønsket mig, at vi havde fået meget mere ro på ind i mellem, siger træneren.

Viborg kom skidt fra start, da Esbjergs Mick van Buren sparkede bolden i mål efter bare to minutter, og det var en hård start for hjemmeholdet.

- Jeg synes, at holdet viste stor moral, fordi det var lidt af en chokstart at komme bagud så tidligt. Vi fik dog vendt skuden, og det er jeg meget stolt af.

- Det er i det hele taget uhyre vigtigt at vinde tidligt på sæsonen, så vi overbeviser os selv om, at vi sagtens kan være med, siger Johnny Mølby.

Dagens store helt blev den 31-årige angriber Jeppe Curth, der scorede begge mål i 2-1-sejren, og han var naturligvis yderst tilfreds med dagens resultat.

- Resultatet i dag er rart, fordi det har haltet en smule for os med at skabe chancer. I denne kamp skabte vi en masse chancer, og så var det selvfølgelig også lettere at få scoret.

- For mig personligt, så er det en fornøjelse at score to mål, og det er noget, der giver selvtillid til en angriber. Modstanderen holder jo meget øje med Serge (Deble, red.), og det giver mig en fordel, fordi jeg får lidt mindre opmærksomhed, siger Curth.

Viborg skal næste i aktion igen lørdag i næste uge, når holdet skal til Hobro.

/ritzau/    Foto: VFF.dk