VFF hentede et point i Esbjerg

Esbjerg og Viborg spillede onsdag 0-0 i 1. division efter et chancefattigt opgør. Esbjerg er ny nummer tre.

Der var ikke meget at juble over for Viborg-mandskabet i dagens kamp mod Esbjerg.
Der var ikke meget at juble over for Viborg-mandskabet i dagens kamp mod Esbjerg.
Foto: Line Morell Holm, TV MIDTVEST

Der var ingen vinder, da de to superliganedrykkere Esbjerg fB og Viborg FF onsdag aften mødtes i 1. division.

0-0 endte opgøret i Esbjerg, og det hjælper ikke for alvor nogen af holdene.

Esbjerg kommer ganske vist forbi Vendsyssel og op på tredjepladsen, men holdet er tre point efter overraskelsen Thisted på andenpladsen.

Viborg forspildte omvendt muligheden for at opnå tæt kontakt med Esbjerg og Vendsyssel. Viborgenserne ligger nummer fem i rækken efter de første 14 spillerunder med tre point op til Vendsyssel og fire op til Esbjerg.

Langt fra superliganiveau

Ingen af holdene viste superliganiveau i onsdagens kamp.

Esbjerg spillede periodevist meget tålmodigt, men de få gange, hvor det førte til en skudmulighed, savnede afslutningerne kvalitet.

Viborg satsede lidt mere på at være direkte og spille med indlæg, men heller ikke det fik netmaskerne til at blafre før pausen.

Indledningen af anden halvleg blev skæmmet af, hvad der kunne lige en grim skade til Esbjergs Yuriy Yakovenko. Frontløberen vred sig i smerte på græsset, efter han sparkede til bolden samtidig med Viborgs Jacob Dehn.

Inden Yakovenko i juli skiftede til Esbjerg, havde han på grund af skader ikke spillet topfodbold i to år.

Da kampen blev genoptaget, var gæsterne tæt på at komme i front efter et kiks mellem en forsvarsspiller og Esbjerg-målmand Jeppe Højbjerg. Situationen endte dog uden en Viborg-afslutning mod det helt tomme mål.

Viborg skulle få sig en ny stor chance via en Esbjerg-fejl i slutminutterne, men trods frit løb fra midten af banen blev Danilo Arrieta tacklet i skudøjeblikket.

/ritzau/