VFF-hærværk mod FCM-hjemmebane

Ukendte gerningsmænd har begået omfattende hærværk mod FC Midtjyllands hjemmebane på MCH Arena. Det er øjensynligt fans fra superligaklubben Viborg FF, der står bag hærværket. (Foto: Nicki Quist)

Personer, der øjensynligt har relation til superligaklubben Viborg FF's fans har begået omfattende hærværk på FC Midtjyllands hjemmebane, MCH Arena i Herning.

Grøn maling og hadeord

De ukendte gerningsmænd har med grøn maling overmalet vinduer, fliser og dele af arenaens stål-konstruktioner. Med en bred pensel er der blandt andet skrevet "DØ!" og "Fuck fusion", mens der andre steder er skrevet "Viborg FF" og "VFF 1896".

Også FC Midtjyllands maskot, ulven, der er afbilledet som kunstskulptur foran arenaens hovedindgang, er overhældt med den grønne maling.

Midtjysk rivalisering genopstået

De to naboklubber FC Midtjylland og Viborg FF har i mange år været lokalrivaler. Det har tidligere resulteret i både slagsmål og flaskekast mellem de to klubbers fan-grupperinger. Det ligger dog mange år tilbage, da de to midtjyske klubber ikke har spillet i samme liga siden 2008, hvor Viborg rykkede ned i 1. division. Nu er Viborg tilbage i superligaen, og de to klubber spiller igen i samme liga. Med hærværket på MCH Arena ser tidligere års rivalisering mellem naboklubberne ud til at være genopstået - også uden for banen.

Det er endnu uvist, hvornår hærværket præcist er begået.

Se flere fotos af hærværket herunder