VFF-Formand: Vi tror på Johnny

Viborg FFs formand vil tilbage i Superligaen hurtigst muligt og freder cheftræneren.

Johnny Mølby, cheftræner Viborg FF
Foto: Line Morell Holm, TV MIDTVEST

- Skuffelsen er enorm, det er klart. Og her dagen derpå, så kan vi stadig sige, det er simpelthen bare ikke godt nok, sådan siger formanden for Viborg FF, her dagen efter det står klart, at Viborg FF rykker ned i 1. division.

Men det bliver en kort tur ned i landets anden bedste række, hvis det står til formanden:  

- Vi har ambitioner om at rykke tilbage i Superligaen, så hurtigt som muligt, siger Kim Nielsen, der er bestyrelsesformand i Viborg FF, og som netop har afholdt klubbens første bestyrelsesmøde efter gårsdagens nedtur.

Freder Johnny Mølby

Et møde hvor mange måske ville tro, at chokket over nedrykningen, og ambitionerne om at komme tilbage, ville få bestyrelsen til at trykke på fyringsknappen til cheftræner Johnny Mølby. Men det er ikke tilfældet:

- Vi har en tro på, at vi kan få det her til at hænge sammen med Johnny og Steffen og den resterende sportslige sektor, så de også er her næste år, slår Kim Nielsen fast.

I stedet peger formanden på den umiddelbare konsekvens, der er indregnet i klubbens kontraktsystem.

- Lige fra direktør til hver eneste spiller har jo nogle regulerbare kontrakter, der betyder at det er et andet lønniveau man får i 1.divison. Så på den måde rammer det bredt og det rammer alle og rimeligt, siger Kim Nielsen.

Kim Nielsen vil dog heller ikke afvise, at der kommer til at ske ændringer i klubben.

- Det kan godt være der skal stilles nogle andre krav til den sportslige sektor eller laves nogle andre ændringer i sektoren end lige at skifte nogle mennesker ud, siger Kim Nielsen. 

Samarbejdspartnere og fans skal bakke op 

Skal missionen om et comeback til Superligaen blive til virkelighed, så kræver det ifølge Kim Nielsen, at klubben fastholder dens nuværende samarbejdspartnere. Økonomien skal med andre ord være på plads. 

- Det kræver områdets opbakning, at komme tilbage. Vores samarbejdspartnere er så vigtige i det her. Det er fans og tilskuere også, men samarbejdspartnere er virkelige vigtige. Vores økonomi er sammensat, så vi tror vi kan få et setup, der kan spille med om oprykning i næste sæson, siger Kim Nielsen. 

Bestyrelsen i Viborg FF holder møde igen mandag den 12. juni. 

Hør hele interviewet med Bestyrelsesformand i Viborg FF, Kim Nielsen:

 

6:30