VFF forlænger med Johnny Mølby

Superligaklubben Viborg FF forlænger kontrakten med Johnny Mølby til 2019.

Johnny Mølby

Resultaterne i VFF har artet sig fint i denne sæson. Derfor belønner klubben nu træner Johnny Mølby med en kontraktforlængelse frem til 2019.

-Vi er ovenud tilfredse med Johnnys arbejde, og vi ser ham som en meget vigtig mand på vores videre rejse mod at blive en etableret klub i Alka Superligaen. Derfor er det selvfølgelig meget glædeligt, at vi er blevet enige om at forlænge kontrakten nu, siger Morten Jensen i en pressemeddelelse.

-Han er fagligt rigtig dygtig, og har en personlighed, som passer perfekt ind i vores organisation. Vi glæder os meget til at fortsætte samarbejdet, siger direktøren.

Klubben og Mølby har nu papir på hinanden, og den anden part af aftalen er også godt tilfreds.

-Jeg er rigtig glad for at være i Viborg, og jeg synes, at vi er i gang med noget meget spændende. Jeg er glad for den trup, jeg arbejder med, hvor vi er inde i en rigtig god udvikling, og har en god mentalitet. Vi har taget nogle fine spring i sæsonen, og vi skal gerne fortsætte med at udvikle os i de kommende år, siger Johnny Mølby.

Johnny Mølby afløste Auri Skabalius på trænerposten, som trak sig efter oprykning til Superligaen. Mølby tiltrådte  stillingen i VFF i slutningen af juni 2015.

 

2:00
Se indslaget fra Mølbys første arbejdsdag på træningsanlægget i Viborg.