VFF-debutant: Jeg bliver bedre

Viborg FFs nye kroatiske angriber Ante Rukavina scorede ikke i debuten mod FC Nordsjælland, og efter kampen var han ikke helt tilfreds med sin egen indsats.

anterukavina2.jpg

- Hvis jeg skal være helt ærligt, så er jeg ikke tilfreds. Jeg kan spille bedre, men okay, det er den første kamp.

Sådan lød den ærlige vurdering fra Viborgs Ante Rukavina, efter Viborg tabte 0-1 til FC Nordsjælland i lørdagens eneste superligakamp.

Viborg FF har haft store problemer med at score mål denne sæson, hvor det kun er blevet til fem scoring i otte kampe. Derfor blev den kroatiske angriber hentet på transfervinduets sidste dag. I kampen mod FC Nordsjælland følte han sig dog en smule alene foran mål.

- I min tidligere klub spillede vi meget offensivt, og her er det helt modsat. Det skal jeg lige vende mig til, og så skal det nok blive godt, sagde han efter kampen.

Svære arbejdsbetingelser

Cheftræner Johnny Mølby var udmærket tilfreds med sin nye angriber.

- Jeg synes, at han gjorde, hvad han kunne. Han havde utroligt svære arbejdsbetingelser, fordi vi som hold ikke leverede ret godt i dag, siger Johnny Mølby.

Pres er positivt

Ante Rukavina har spillet på nogle af europæisk fodbolds rigtigt dyre adresser, med fortid i både græske Panathinaikos s og kroatiske Dinamo Zagreb. Og han er klar til at påtage sig rollen som den målscorer Viborg har skreget på.

- Jeg har spillet i nogle store europæiske klubber, hvor pres er dagligdag. Så jeg kan faktisk ikke spille uden pres i dag, det gør mig bedre, og er med til at presse mig yderligere, siger Ante Rukavina.

2:14
Viborg FF har hele sæsonen haft store problemer med at score mål - nu er en ny angriber købet ind.