VFF: Bestyrelsesformanden går

På grund af uenighed om hvor meget han må bestemme, har bestyrelsesformanden i VFF, Steen Petersen, valgt at gå med øjeblikkelig virkning.

SteenPetersen.jpg

Der er problemer nok i Viborg Fodsports Forening. VFF har i længere tid kæmpet med dårlige resultater på banen og senest også med tilskueruro - Nu forlader bestyrelsessformand, Steen Petersen, den plagede fodboldklub med øjeblikkelig virkning.

- Det er ingen hemmelighed, at mit forslag gik på mere indflydelse til formanden og mindre til de menige bestyrelsesmedlemmer, siger Steen Petersen.

Men bestyrelsen sagde nej til forslaget, og derfor har Steen Petersen valgt at forlade bestyrelsen.  

Pengene går med formanden

Som formand ville Steen Petersen gå forrest med sit sponsorengagement i klubben. I dag siger han til TV/MIDT-VEST, at han vil drosle sponsorartet ned, når det nuværende sponsorart ophører. 

-  Det nye sponsorart vil afspejle det faktum, at jeg ikke længere er formand. Det vil være på 60.000 plus moms, siger Steen Petersen, der ikke vil fortælle, præcis hvor stort det nuværende sponsorart er, men blot at det er sekscifret. 

Det bliver bestyrelsesmedlem, Kim Nielsen, som midlertidigt overtager formandsposten i VFF. Dog vil næstformand, Michael Døssing, frem mod august være fungerende formand, da Kim Nielsen er bortrejst.

- Som bestyrelse har vores fokus dog ikke ændret sig. Vi har til stadighed ét overordnet fokus, og det er i samarbejde med ledelse og medarbejdere at sikre et langtidsholdbart VFF - såvel sportsligt som forretningsmæssigt - som kan give viborgenserne og vores store opland det fodbold- og oplevelsesmæssige holdepunkt, som de fortjener, samt hele Viborg som by positiv omtale, siger næstformand, Michael Døssing mandage eftermiddag i en pressemeddelelse.