Vestjysk Bank kommer realkreditkunder til hjælp

De af Vestjysk Banks kunder, der er blevet klemt af Totalkredits stigende bidragssats, kan du nu omlægge deres lån omkostningsfrit.

Vestjysk Bank samarbejder med Totalkredit, der de seneste uger er kommet voldsomt i vælten for at ville hæve bidragssatserne og sende mange danskeres økonomi på rutsjebanetur.

Men nu tilbyder Vestjysk Bank, at de kunder, der er hårdest ramt, kan omlægge deres lån uden yderligere omkostninger.

- Efter at have brugt de sidste uger på at tænke os grundigt om, tilbyder vi nu en fornuftig løsning til de af vores kunder, der rammes hårdest af de stigende bidragssatser, nemlig dem med de korte rentetilpasningslån F1, F2, F3 og F4. 

Det fortæller Jan Ulsø Madsen, der er administrerende bankdirektør hos Vestjysk Bank, i en pressemeddelelse.

I stedet foreslår banken, at kunderne omlægger til lån i Totalkredit med lavere bidragssatser eller til Vestjysks Banks eget produkt, prioritetslån. 

Vestjysk Bank er langt fra det eneste sted, hvor trængte realkreditkunder kan få hjælp. I sidste uge kunne TV2 fortælle, at syv banker nu ville hjælpe kunderne mod stigningerne.

Og nu er Vestjysk Bank altså hoppet med på den vogn:

- Vi forsøger at komme vores kunder i møde, nu hvor de rammes af forholdsvis store stigninger i Totalkredits bidragssatser, og vi vil tage de nødvendige drøftelser med kunderne. I sidste ende er det jo den enkelte kundes ønsker og behov, der må ligge til grund for deres beslutning om finansiering af deres bolig, og vores opgave er så at rådgive dem bedst muligt ud fra den virkelighed, vi i dag befinder os i, slutter Jan Ulsø Madsen.

Bankkunderne vil kunne benytte sig af tilbuddet i hele 2016.